Értékes flavonoidok, fontos szerep az immunrendszer egészséges működésében

Kedveseim! Szeretném tovább bővíteni a NOWEM termékek lehetőségeit. Rengeteget hallunk a C vitamin és a hozzátartozó vitaminok és ásványi anyagok fontosságáról. Ez igaz. A C-Power Esszencia koncentrátum mind ezeket tartalmazza.

Alkotóelemei Csipkebogyó (ebben szinte minden benne van amire egy egészséges embernek szüksége van). Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek. Homoktövis C vitamin tartalma 10-szer akkora mint a narancsé. Értékes flavonoidokat tartalmaz, melyek fontos szerepet játszanak az immunrendszer egészséges működésében. Jó hatással van a szív és érrendszerre, a máj kiválasztó funkciójára. Javítja a fizikai és szellemi állapotképességet. Tumoros betegségek hatékony ellenszere!

Goji bogyó, tartalmazza az összes aminosavat és valamennyi gyümölcs közül benne található legmagasabb koncentrációban a fehérje. Televan C vitaminnal, karotinoidot, 21 ásványi anyagot, és kiemelkedő mennyiségű rostot tartalmaz. A vas tartalma 15-szőr nagyobb mint a spenótnak, van benne Kalcium, Cink, Szelén, és számos más ásványi anyag. Ha úgy gondolod, hogy tökéletesen egészséges légy, itt találsz bővebb információkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.