Folyamatos megfigyelések zajlanak a Föld és az ember kapcsolatában

Bárki, aki érdeklődik a világ eseményeiről kicsit mélyebben, nem csak a felszínes médiában hallott dolgokat tapasztalja, olvassa, érdekes felfedezésekre jut. Folyamatos megfigyelések zajlanak a Föld és az ember kapcsolatában. Sajnos erről kevés információval rendelkezünk.

Az eddigi tapasztalatok és mérések azt mutatják, hogy az ember szíve és tudata kölcsönhatásban van a Föld elektromágneses mezejével. Ez a mező kapcsolatban van a Nap elektromágneses mezejével. A legfontosabb, hogy ezek a kapcsolatok oda-vissza működjenek. Tehát az emberi tudatosság döntően befolyásolja a Földön történt eseményeket, történéseket. Fontos, hogy ezt tudjuk.

Próbáljunk meg tájékozódni hiteles forrásokból. Ne hagyjuk magunkat félrevezetni, és a mindennapok, csip-csup, butaságaival a tudatunkat félrevezetni. Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk önmagunk és a Föld működéséről, hiszen ide születtünk, az itteni törvények és lehetőségek szerint kell élnünk.

Biztos vagyok benne, hogy mindenkit érdekel honnan, minek, miért és pont most érkeztem ide a Földre. Ahogy ezt kijelentem, természetesen rengeteg ember tiltakozik, mert ő mást tanult, hallott, tapasztalt, és másképp képzeli a földi életet. Manapság ott tartunk, hogy az emberek nagy hányada beletáplált késztetések hatására mindig bizonyítékot keres. Arra gondol, ami kézzel fogható, és bizonyíték. Szerintem nem így van.

A pillanatnyi ismereteink szerint az ember és az őt körülvevő világ sokkal, de sokkal több annál, mint amit tanítottak nekünk és megpróbálnak bennünket egy olyan sémába belenyomni, ami nem biztos, hogy így van. Nem állítom gondolataim helyességét, hiszen a hivatalos tudomány mindig mindent egy protokoll szerint felépít, és aki ennek ellent mond, azt törli a rendszerből. Summa summarum, arra szeretném a figyelmet irányítani, hogy tájékozódjunk, gyűjtsünk információkat minden oldalról, és a megérzéseinkre hallgatva döntsük el önmagunkban, hogy ez számunkra igaz vagy nem igaz. Persze vannak megtapasztalások, történések, melyek egy teljesen új irányba visznek minket.

Egy biztos, a Földanya által termelt növények nem véletlen alakultak ki, ezek minket segítenek. Érdemes ezekre figyelni, használni, ezzel kapcsolatos tapasztalatokat gyűjteni, és a közösséggel megosztani. Abban biztos vagyok, hogy az ember egyedül semmire nem megy. Kezdve a legkisebb közösségektől, család, nemzet, ország…stb. Sok tapasztalattal mögöttem, arra a meggyőződésre jutottam, hogy nekünk, Magyaroknak és a többi népnek is az a feladata, hogy ahol él azokat a növényeket, gyógynövényeket az ország által adott lehetőségeket használja. Hiszen nem véletlenül születtünk oda ahova születtünk.

Személyes hitvallásom, hogy itt a Kárpát medencében termett gyógynövények és gyümölcsök fogyasztása számunkra létfontosságú. Pillanatnyi ismereteim szerint a NOWEM termékei magyar alapanyagból, nagyon gondos előállításból, és előkészítésből készülnek. Mindenképpen segítik az itt élő emberek mindennapi életét. Következő bogbejegyzéseimkor bővebben írok a NOWEM termékekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.