Kezdőoldal

Üdvözlöm a honlapomon!

Én is, mint sok más ember időnként elgondolkodom, hogy mi az élet célja, miért vagyok itt a földön, hogyan tudnék hasznos lenni, vagy bármit tenni, ami a közjavát szolgálja. Úgy érezzük, hogy tartozunk valahova: Családhoz, Nemzethez, Földhöz, Univerzumhoz, vagyis mindenhez.

A létezésünk nem véletlen.

Körbenézünk a bennünket körülvevő világban, mindenhol egy tervszerűséget látunk, ritmusok, periódusok, ciklusok vannak és Teremtések. Véletlen semmi nem történik. Ha ezek mögött elkezdjük keresni a mozgató okokat, megdöbbentő felfedezésekre teszünk szert.

Születésem óta kutatom ezeket az okokat, és az idő folyamán rengeteg tapasztalat és rádöbbenés történt velem.

Úgy érzem itt az idő, hogy ezeket megosszam.

A gondolataim arra a felismerésre vezettek, hogy a legfontosabb minden tekintetben a programozott egyensúly elérése. Szerintem, ha nem így lenne, akkor nem működne a világmindenség, hiszen a világmindenséget alkotó anyagok bármilyen mennyiségi változása, egy más világot alkotott volna.

Természetesen ez vonatkozik az emberi életre is, és ha végre megértjük milyen fontosak a bennünk lévő arányok és programok, akkor sokkal könnyebben és egyszerűbben élhetnénk az életünket.